Appendix yhtyeessä on vuosien aikana soittanut ja laulanut monia hienoja suomalaisia muusikoita ja sen kokoonpano onkin vuosien varrella muuttunut useampaan kertaan. Appendix oli Vesku Koivusalon perustama bändi, jossa myös Olli Lindholm lauloi ja Juha Rauäng soitti bändin alkuaikoina. Sittemmin Olli ja Juha perustivat YÖ yhtyeen ja Appendix-yhtyeen taustalaulajasta Mikki Borgersenista tuli yhtyeen päälaulaja. Mikki on pysynyt bändin laulajana, mutta useat muut jäsenet ovat vaihtuneet, lopettaneet ja osa on tullut myös myöhemmin takaisin bändiin.

Aiempia kokoonpanoja

Olli Lindholm aloitti bändiuransa Tamiband nimisessä yhtyeessä jo 16 vuotiaana ja ennen Yö yhtyeen perustamista hän ehti soittaa useissa muissakin eri kokoonpanoissa. Näitä olivat The Rawness, The Beautyboys ja STRIX. Olli oli mukana tekemässä Appendix -yhtyeen ensimmäisen levyn nimikkobiisiä Raha ei oo mun valuuttaa ja laulun lisäksi Olli soitti bändissä kitaraa. Yö kokoonpano kuitenkin voitti Rockin suomenmestaruuden vuonna 1982 ja sai sitä kautta levytyssopimuksen. Tämän jälkeen Olli on tehnyt pitkän uran Yö yhtyeen kanssa, mutta sittemmin myös soolona ja voitti myös Iskelmä-Finlandia palkinnon vuonna 2008.

Juha ”Liuhu” Rauäng oli yhtenä Appendixin perustajajäsenenä Olli Lindholmin ja Vesku Koivusalon kanssa. Hän kuitenkin perusti Ollin kanssa sittemmin suurta menestystä niittäneen Yö yhtyeen jo ennen Appendixin ensimmäistä julkaisua. Yö-yhtyeen riveissä Liuhu soitti bassoa vuoteen 1990 asti, jolloin bändin muut jäsenet Ollia ja Jani Viitasta lukuun ottamatta erotettiin yhtyeestä. Yö yhtyeen jälkeen Juha on soittanut muun muassa kokoonpanoissa Mister Suomi ja Vastuulliset Oikeushenkilöt.

Vesku Koivusalo soitti rumpuja jo Ahti Impolan kanssa edeltäen Appendix yhtyettä ja oli sitten myös yhtenä Appendixin perustajajäsenenä Ahdin jäädessä kuitenkin jo pois varhaisessa vaiheessa. Vesku oli pitkään mukana bändissä, mutta on sittemmin tehnyt soolouraa ja kiertänyt paljon keikkailemassa ympäri Suomea.

Appendix yhtyeen riveissä sekä levyillä että keikoilla on vuosien varrella soittanut myös muita muusikoita. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi Tomi Raita, joka soitti bassoa, Tom Lepistö, niinikään basisti ja Dr Kimmo Tuuri, joka on kosketinsoittaja. Myös sellaiset muusikot kuin Jussi Hakulinen, Herra Ylppö ja Jarkko Eve ovat olleet mukana Appendixin kanssa.

Appendix nyt

Appendixin kokoonpano on muuttunut useampaan kertaan vuosien varrella. Tällä hetkellä yhtyeen jäseninä toimivat: Mikki Borgersen, laulu; Ahti Impola, kitara; Mixa Huhdanpää, basso; Sami valverinne, rummut ja Jaska Karumo, kitara.

Mikki Borgersen oli aluksi Appendixin taustalaulaja, mutta Ollin lähdettyä perustamaan Yö-yhtyettä Mikistä tuli pääsolisti ja hän onkin ollut mukana yhtyeen koko elinkaaren ajan.

Ahti Impola soitti Appendixia edeltäneessä New Wave Army -bändissä Vesku Koivusalon kanssa 80 -luvun alkupuolella. Hän myös ehti heittää muutaman keikan Appendix – nimen alla ennen kuin bändin kokoonpano muuttui. Ahti on sittemmin ollut mukana sellaisissa kokoonpanoissa kuin Rosanna ja noin seitsemän veljestä. Joulukuussa 2010 Ahti Impola liittyi takaisin Appendix – yhtyeeseen pitkän tauon jälkeen ja toimii nyt taas uudestaan yhtyeen kitaristina.

Mika ”Mixa” Huhdanpää oli basistina mukana jo yhtyeen tehdessä musiikkia Aktion -nimen alla ja myös tämän 1985 julkaisemalla singlellä. Sittemmin Mixa on Appendixin lisäksi ollut mukana esimerkiksi Wolfmen yhtyeessä. Tämän kokoonpanon mukana hän julkaisi levyn The Shadow War vuonna 1992. Mixa soittaa tällä hetkellä bassoa myös Destrucktions yhtyeessä.

Sami Valverinne on soittanut Appendixissa rumpuja vuodesta 1999 lähtien. Tätä ennen Sami oli mukana muun muassa Destrucktions nimisessä bändissä 80 -luvulla, joka kuitenkin hajosi ennen sen ensimmäisen levyn julkaisua. Sittemmin Destrucktions on koottu uudelleen yhteen ja se on keikkailut myös ulkomaita myöten nyt yhteiskiertueilla Appendixin kanssa.

Jaska Karumo on soittanut kitaraa Appendix-yhtyeessä vuodesta 1982 vuoteen 2010 asti ja tauon jälkeen taas uudestaan 2017 vuodesta saakka. Jaska aloitti bändikokeilut jo 13 vuotiaana Porissa muiden lähinnä punkista innostuneiden poikien kanssa. Jaska tunsi jo entuudestaan muut Appendixin pojat ja liittyi mukaan jo bändin alkumetreillä. Ravintoloitsijana sittemmin toiminut Jaska koki aikansa loppuvan kesken yrittäjän pitkien päivien ja lasten tulon takia ja luovutti Ahti Impolalle paikkansa yhtyeen kitaristina. Vuoden 2017 jälkeen Jaska on kuitenkin soittanut taas Appendixin riveissä.